Οδηγίες ανάρτησης έργων

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναρτήσουν τα έργα τους στην πλατφόρμα scratch και να τα συμπεριλάβουν στην συλλογή έργων "1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Scratch Game" (http://scratch.mit.edu/studios/853766/)
Για την ανάρτηση των έργων θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο http://scratch.mit.edu . Αν δεν έχετε λογαριασμό δημιουργήστε έναν, χρησιμοποιώντας προαιρετικά το username που έχει το σχολείο σας στο ΠΣΔ.
  2. Ανεβάστε το έργο στο λογαριασμό σας, είτε μέσα από το πρόγραμμα scratch ακολουθώντας τη διαδρομή μοιράσου->μοιράσου το έργο αυτό στο διαδίκτυο και στη συνέχεια δίνοντας όνομα χρήστη και συνθηματικό, είτε μέσα από την ιστοσελίδα του λογαριασμού σας, πατώντας στο μενού Δημιουργία και στη συνέχεια ακολουθώντας τη διαδρομή Αρχείο->Μεταφόρτωση έργου από τον υπολογιστή. Αν ακολουθήσετε τον 2ο τρόπο, μην ξεχάσετε να πατήσετε το πλήκτρο κάντε κοινή χρήση του έργου.
  3. Συμπληρώστε το πεδίο των οδηγιών δίνοντας μια απλή περιγραφή του έργου σας και τις βασικές οδηγίες για τη χρήση του (για παράδειγμα τα πλήκτρα που χρησιμοποιεί)
  4. Συμπληρώστε στο πεδίο των σημειώσεων τα στοιχεία του σχολείου σας (ονομασία και email), τα στοιχεία του υπεύθυνου καθηγητή (όνομα και email), και τα ονόματα των μαθητών που εργάστηκαν στο συγκεκριμένο έργο. Επίσης, σημειώστε τη κατηγορία στην οποία διαγωνίζεστε (δημοτικό, γυμνάσιο ή λύκειο).
  5. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση http://scratch.mit.edu/studios/853766/ για να συνδεθείτε με τη συλλογή έργων του διαγωνισμού και πατήστε στο πλήκτρο Προσθήκη έργων.
  6. Από το παράθυρο Προσθήκη έργων που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας, επιλέξτε το έργο που θέλετε να αναρτήσετε.
  7. Αυτό ήταν! Το έργο σας θα πρέπει να εμφανίζεται πια στη συλλογή του διαγωνισμού.
  8. Το επόμενο και τελευταίο βήμα είναι να συμπληρώσετε τα στοιχειά της συμμετοχής σας στην "Φόρμα Συμμετοχής στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιού στο Scratch" την οποία θα βρείτε στο url: http://goo.gl/forms/H6Vzqjy75E

Ετικέτες:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. A die shopuf pogest concludi cum administrasset slushie intus calidum brioche.
Follow me @Bloggertheme9
back to top